>>
24-september-2018, min. leestijd

Computest treedt toe tot de Dutch Innovation Factory

Computest is lid geworden van de Dutch Innovation Factory (DIF). De DIF richt zich op het verbinden van ICT-onderwijs, onderzoek en bedrijven die actief zijn op dit gebied. De community bestaat uit 600 ICT-studenten van De Haagse Hogeschool, hun docenten en bedrijven uit de regio Zoetermeer. Computest wil met behulp van het DIF-lidmaatschap meer samenwerken met organisaties uit de omgeving en gezamenlijk tot innovatieve projecten en resultaten komen.

Het doel van de DIF is om kennis te delen, samen te werken, te innoveren en creëren. Zo is er onder meer een een algemeen innovatielab bij de Haagse Hogeschool, gericht op Cyber Security, E-health & Vitality, Gaming en het IoT. Met de specialistische kennis die Computest heeft op verschillende gebieden kan het een waardevolle bijdrage leveren aan de community.

Nieuwe vormen van samenwerking

“De toetreding tot Dutch Innovation Factory is voor ons een mooie stap naar nieuwe vormen van samenwerking”, zegt Hartger Ruijs, CEO bij Computest. “Als Zoetermeers bedrijf met veel lokale collega’s zijn we sterk geworteld in de regio en weten we wat er speelt. Het feit dat je met partijen uit de regio aan tafel zit zorgt ervoor dat je elkaar begrijpt en dat je snel kunt schakelen. Het maakt het net even makkelijker om face to face zaken door te spreken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je efficiënter kunt werken, maar maakt het simpelweg ook leuker. En dat is voor ons minstens zo belangrijk.”

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld