>>

Masterclass security awareness

Voor wie is deze masterclass?

Professionals in alle vakgebieden (met of zonder IT kennis). Omdat security niet enkel de verantwoordelijkheid is van de IT of security afdeling richt deze masterclass zich op iedereen die meer wil leren. Geen basiskennis van security vereist.

Waarom deze masterclass?

Je leest er vrijwel dagelijks over; organisaties die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker. Om dit te voorkomen is bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Veel business professionals ontbreekt het echter aan de tijd zich hier eens goed in te verdiepen. Dat is waar wij graag helpen.

Resultaat

Iets meer kennis en awareness over security, de omvang, impact en rol van medewerkers binnen een organisatie. Praktische tips zorgen ervoor dat de deelnemers direct aan de slag kunnen met een aantal maatregelen, zowel thuis als op het werk.

Programma

In 1,5 uur praten onze experts je bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity. Naast actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden bespreken we ook praktische vragen als: wat kun jij doen om de risico’s te beperken? Hoe ga je slim om met wachtwoorden? Hoe weet ik of mijn website veilig is? Hoe eenvoudig is het om bij de gegevens van jouw klanten te komen? Wat is malware precies?

Daarnaast laten we live zien hoe een hacker te werk gaat door middel van een demonstratie: hoe een aanvaller kwetsbaarheden kan misbruiken om toegang te krijgen tot een website en gevoelige data kan stelen.

Training door onze hackers

Het belangrijkste waarin onze trainingen zich onderscheiden is dat zij worden gegeven door onze eigen ethische hackers met programmeerkennis. Onze trainers zijn dus op de eerste plaats gepassioneerde hackers die op dagelijkse basis ingezet worden bij complexe security trajecten. En wie kan er nu beter een developer trainen dan een hacker?

Door het enthousiasme waarmee zij hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skillls.

Maatwerk

Sessies op maat zijn altijd mogelijk. Veel deelnemers van de masterclass hebben ons verzocht om een vergelijkbare sessie bij hen op kantoor te houden. Voor kleine of grote groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld