>>
07-september-2016, min. leestijd

Computest verkoopt hosting-, domein- & certificatenactiviteiten

Computest, specialist in performance en security testen, verkoopt zijn hosting-, domein- & certificatenactiviteiten aan Nextpertise. Het afstoten van deze activiteiten is een strategische stap van Computest om nog meer te kunnen focussen op de kernactiviteiten.

Met de overname van Pine Digital Security afgelopen november kon Computest niet alleen security toevoegen aan zijn portfolio, maar ook hosting-, domein- & certificatenactiviteiten.

“De hosting-, domein- & certificatenactiviteiten maken echter geen deel uit van onze langetermijnstrategie waardoor ik heb besloten deze te verkopen”, vertelt Hartger Ruijs, CEO van Computest. “Wij kiezen heel duidelijk voor een specialisme en willen ons volledig op kunnen richten op de verdere ontwikkeling daarvan.”

Er waren meer geïnteresseerden in de activiteiten, maar Ruijs besloot te verkopen aan Nextpertise. “Zij waren een logische overnamepartij aangezien er al een lange relatie was als zeer betrouwbare partner en leverancier. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat zij onze klanten uitstekend blijven bedienen.”

Voor de klanten die gebruikmaken van de hosting-, domein- & certificatendiensten blijven de contactgegevens voor support hetzelfde en worden automatisch doorgezet naar Nextpertise.

Over computest

Computest is opgericht in 2005 en is de enige specialist in Nederland die het complete portfolio aanbiedt op het gebied van performance, security en geautomatiseerd functioneel testen. Het bedrijf helpt met een geïntegreerde benadering organisaties en instellingen in onder meer de financiële sector, de e-commerce- en mediabranche en bij de overheid, de prestaties en beveiliging van hun applicaties en digitale netwerken te optimaliseren. Computest telt circa 90 medewerkers en is gevestigd in Zoetermeer. Meer informatie: www.computest.nl

Meer informatie

Computest

info@computest.nl

088 – 733 13 37

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld