>>
20-juni-2019, min. leestijd

Infinitas Learning selecteert Computest voor security en performance testing

Infinitas Learning, moederbedrijf van Noordhoff Uitgevers, Liber (Zweden) en Plantyn (België), heeft Computest geselecteerd voor het testen van de digitale leeromgevingen op security en performance. Problemen met deze leeromgevingen hebben direct invloed op het onderwijs en de leerervaring van leerlingen, studenten en docenten. Dankzij de samenwerking met Computest is Infinitas Learning ervan verzekerd dat de snelheid en veiligheid van de digitale leeromgevingen zijn gewaarborgd.

Gevoelige informatie

Infinitas Learning geeft zowel fysieke schoolboeken als digitaal lesmateriaal uit. Het digitale studiemateriaal wordt beschikbaar gesteld via online leerplatformen. Ook worden in deze online omgevingen toetsen aangeboden en gemaakt. De resultaten daarvan zijn online in te zien. Door de gevoelige informatie die de platformen bevatten is beveiliging een speerpunt voor Infinitas Learning. Gebruikers verwachten daarnaast dat ze de platformen altijd kunnen bereiken.

Om dit te garanderen onderwerpt Computest de Nederlandse, Zweedse en Belgische platformen aan performance en security testen. Met behulp van de resultaten van stress-, load- en duurtesten, regelmatige pentesten en het advies van Computest kan Infinitas Learning de leerplatformen verder optimaliseren.

Samenwerking Computest

Lees in deze klantcase meer over hoe de testen bij Infinitas Learning worden uitgevoerd en hoe Raymond van Koulil, Manager Group IT Operations bij Infinitas Learning, de samenwerking met Computest ervaart.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld