>>
12-februari-2019, min. leestijd

Computest levert alle testdisciplines voor online onderwijsapplicaties Malmberg

Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning en levert leeroplossingen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in Nederland. Het is daarbij belangrijk dat dat de online onderwijsapplicaties altijd beschikbaar zijn, doen wat ze moeten doen en bovendien veilig zijn. Malmberg vertrouwt daarom voor de performance, functionele en security testen op Computest.

De afdeling Business Technology van Malmberg werkt continu aan het verder ontwikkelen en onderhouden van de applicaties. Gebruikers verwachten daarbij hoge kwaliteit. Om dit te garanderen voeren worden doorlopend bij iedere sprint verschillende testen uitgevoerd. Zowel om de performance en functionaliteit te checken, maar ook om te controleren of de beveiliging waterdicht is. Security heeft vanzelfsprekend bijzondere aandacht bij Malmberg. Men heeft immers te maken met persoonsgegevens van leerlingen en docenten die koste wat kost veilig moeten zijn. Met behulp van de testen en het advies van Computest kan de veiligheid van applicaties verder worden geoptimaliseerd.

Lees in deze klantcase meer over hoe de testen bij Malmberg worden uitgevoerd en hoe Testmanager Richard de Bruijn de samenwerking met Computest ervaart.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld