>>
20-september-2018, min. leestijd

Knab online optimaal beschikbaar dankzij Performance Assurance

Voor een bank die alleen online zaken doet is het vanzelfsprekend essentieel dat de online platformen zoals de website, de online klantomgeving en de app, altijd bereikbaar zijn voor klanten. Daarom sloot Knab een Performance Assurance-contract met Computest.

Bij Knab werken 17 testers samen met de consultants van Computest aan het optimaliseren van de performance, de beschikbaarheid van de online platformen en het monitoren daarvan. Aangezien er doorlopend nieuwe functies worden toegevoegd is dit een continu proces. Dankzij een performance assurance van Computest heeft Knab nu altijd grip op elk performance-aspect.

Performance assurance

Met performance assurance wordt voor een vast maandelijks bedrag structureel de performance getest en gemonitord. Door vaker te testen worden performance-problemen in een vroeg stadium ontdekt. Zo wordt de kans dat Knab net voordat nieuwe functies in productie worden genomen problemen aantreft, aanzienlijk verminderd.

Lees in de uitgebreide case hoe performance assurance bij Knab in de praktijk werkt: Knab houdt grip op performance met Performance Assurance van Computest

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld