CREATING IMPACT WHEN IMPACT IS CREATED
>>

Media

Wij werken samen met de grootste tv en entertainment merken in de markt om ervoor te zorgen dat hun interactieve Apps, VOD platformen en (uitzend)netwerken tot in detail zijn getest op het gebied van security en performance en te allen tijde voldoen aan de hoge eisen die hieraan worden gesteld.

Wij zorgen mede voor een probleemloze belevenis van de meest favoriete TV programma’s van Europa! Van Wie is de Mol tot de The Voice en van de Champions League door naar de Formule1. Door onze bemoeienis stelt het kijkers in staat deze programma’s interactief mee te spelen of op een later gekozen moment nog eens relaxed terug te kijken.

Wij zijn die partij die snapt dat je niet alles ver van tevoren kunt bedenken, maar de show wel altijd doorgaat. Wij zijn die partij die je vandaag belt en gisteren al is geweest. Wij snappen media en entertainment!

Media-01.png

Contact team media

Heb je vragen? Neem contact op met Team Media

>>

Security en performance in Media

Onze specialisten aan het woord
Meer lezen
>>

Actueel in de sector Media

Nieuws & Evenementen
Meer lezen
>>

Kijkcijferkanonnen van Computest

De top 3

1. Loadtest

Wil je weten of jouw website, mobiele app, platform het verwachte aantal bezoekers op het cruciale moment aankan? En wil je van tevoren zeker weten alles aan performance optimalisatie te hebben gedaan? Natuurlijk! Daarom neem je bij ons de fantastische CT loadtest af, zoals alle mediabedrijven voor jou.

Tell me more!

2. Vulnerability Assessment

Samen met jou kijken we naar de scope van je platform of webapp en dan gaan onze hackers kijken of en hoe ze binnen kunnen dringen. Bij een een vulnerability assessment worden zoveel mogelijk kwetsbaarheden geïdentificeerd die een aanvaller zou kunnen gebruiken voor een (gerichte) aanval.

Ja dit heb ik nodig

3. Mobile App kwaliteit

Bij OTT hoort natuurlijk een fantastische mobile app en je wil dat deze app secure is: geen gesjoemel, geen datalek. Uiteraard kunnen we ook een combinatie test uitvoeren met performance én security op je app, zodat je weet dat er alleen apps van de beste kwaliteit door jouw klanten worden ervaren.

Ik wil de allerbeste app
>>

Business cases

Onze partners aan het woord
>>
Even voorstellen

Wie is team Media?

Wij worden wakker met Video On Demand en gaan er letterlijk mee naar bed! Lineaire tv kennen wij van de interactieve (mobiele) applicaties die wij loadtesten tot serverparken staan te roken. Of die wij minutieus hebben uitgeplozen op zoek naar kwetsbaarheden.

>>

Balletje slaan met Erwin?

Neem contact op!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Liever direct contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.