>>

Security Awareness Webinar

Computest ethische hackers doen niets liever dan praten over cybersecurity en proberen de wereld een stukje veiliger te maken. 

Ook in 2022 gaan ze online 'op bezoek' bij bedrijven om hun medewerkers kennis bij te brengen van cybercrime én cybersecurity.

Voor wie is dit webinar?

Professionals in alle vakgebieden (met of zonder IT kennis). Omdat security niet enkel de verantwoordelijkheid is van de IT of security afdeling richt dit webinar zich op iedereen die meer wil leren. Geen basiskennis van security vereist. We bieden het webinar aan per organisatie: daarmee kun je tot 150 medewerkers in 1 keer bereiken en trainen.

Waarom dit webinar?

Je leest er vrijwel dagelijks over; organisaties die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker. Om dit te voorkomen is bewustzijn en kennis van security-risico’s bij alle medewerkers van een bedrijf essentieel. Het ontbreekt echter vaak aan tijd om in dit onderwerp te verdiepen. Dat is waar wij graag helpen!

Security Awareness Webinar voor alle medewerkers van jullie organisatie

In 1,5 uur praten onze ethische hackers jou en je collega's bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity!

Naast actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden bespreken we ook praktische vragen als: 
Wat kun jij doen om de risico’s te beperken? Hoe ga je slim om met wachtwoorden? Wat is malware precies? 
Hoe weet ik of mijn website veilig is? Hoe eenvoudig is het om bij klantgegevens te komen?

sec awareness webinar.png

Resultaat

Medewerkers binnen alle lagen van de organisatie zijn bewust van de impact van hun eigen rol in cyber security en informatiebeveiliging. De 'human factor' in cyber security wordt hiermee bespreekbaar en medewerkers weten dat en wat zij kunnen betekenen in het wapenen tegen cybercriminelen.

Praktische tips zorgen ervoor dat de deelnemers direct aan de slag kunnen met een aantal maatregelen, zowel op de thuiswerkplek als op kantoor. Doordat onze trainers sprekende voorbeelden gebruiken en hun passie voor cyber security bijzonder goed kunnen overdragen, raken deelnemers geënthousiasmeerd zelf ook aan de slag te gaan.

Verder stellen normenkaders zoals ISO 27001 of de BIO dat organisaties op het gebied van security awareness maatregelen moeten nemen. Onze Security Awareness Webinar kan een invulling zijn van deze maatregelen.

Prijs en locatie

De prijs van het 1,5 uur durende Security Awareness Webinar is €1.250. Het webinar wordt gegeven door één van onze hackers en kan door maximaal 150 deelnemers tegelijk worden gevolgd. Elke datum is door 1 organisatie te reserveren en wij zullen dan in overleg met de organisatie het gewenste tijdstip afstemmen. Er is tijdens en na afloop van het webinar ruimte voor vragen van de deelnemers aan de ethische hacker.

Specifieke wensen van een klant kunnen op maat worden toegevoegd aan het webinar - voor het toevoegen van organisatie specifieke onderdelen rekenen wij €500.

Training door onze hackers

Het belangrijkste waarin onze trainingen zich onderscheiden is dat zij worden gegeven door onze eigen ethische hackers. Onze trainers zijn op de eerste plaats gepassioneerde hackers die op dagelijkse basis ingezet worden bij complexe securitytrajecten.

Door het enthousiasme waarmee zij hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skills.

Meer informatie of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld