>>

Vulnerability Management

Aangenaam, Marvin_ is de naam! Hét platform voor beheer van IT-kwetsbaarheden. Marvin_ is half mens en half robot, slaap is daarmee overbodig. Zo kan hij 24/7 jouw IT-infrastructuur scannen op kwetsbaarheden. Wel zo veilig toch? Als onze beste security specialisten ’s ochtends zijn opgestart, filteren en prioriteren zij de kwetsbaarheden en dragen ze meteen oplossingen aan. Simpel en efficiënt, daar houden we van.

Bekijk direct de 8 belangrijkste Marvin_ features >>


Dit krijg je

  • Marvin_ scant jouw hele IT-infrastructuur en/of webapplicaties: all day, every day.
  • Zodra onze security specialisten achter hun bureau zitten, bekijken zij het werk van Marvin_. Daarna filteren en prioriteren ze alle gevonden kwetsbaarheden, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je krijgt bovendien hands-on oplossingen waar je meteen mee aan de slag kan.
  • Alle relevante informatie vind je terug in het Marvin_ dashboard.
Application_monitoring_prijs.jpg

Dit doen we voor je

  • Wij zullen je wegwijs maken in het platform, zodat jij en Marvin_ goed op elkaar zijn ingespeeld.
  • Onze specialisten zien alles. Belangrijk, minder belangrijk en onbelangrijk. Daarom zorgen zij voor een op maat gemaakte triage van alle kwetsbaarheden.
  • Deze kwetsbaarheden vragen natuurlijk ook om verbeteringen. Daarom zorgen onze specialisten ervoor dat alle verbeteringen en resultaten goed gedocumenteerd worden.
  • Jij krijgt dus van ons een compleet pakket: een scan die 24/7 doorgaat én bevindingen en oplossingen van onze experts. Dit is ook nog eens terug te vinden in een overzichtelijk dashboard.

Nog dieper in jouw cybersecurity duiken?

Who you gonna call? Computest Security! Bekijk onze Code Security Audit.

Waarom je van Computest Security gaat houden

Volgens ons tenminste... ;-)

- Wij geven om jouw veiligheid
Wij spelen het cybersecurity spel uit van A tot Z. Wij helpen je om alle levels te trotseren en in de finale de eindbaas te verslaan. Wij geven je rugdekking als het gaat om beveiliging.

- Team van scherpschutters
Hadden we al gezegd dat onze beveiligingsexperts de scherpste ogen hebben? Samen zien ze alles. Lopen er ergens schurken rond? Zij hebben ze in de smiezen en schakelen ze één voor één uit.

- Partner in cybercrime
Wij zijn niet zomaar een beveiligingsorganisatie. Wij zijn jouw partner in cybercriminaliteit. Van vulnerability management tot risk assessments en pentests. Wij denken en werken met je mee om jouw bedrijf veilig te houden.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld