WELCOME TO FIREWALLSTREET.
>>

Finance & Legal

De technische ontwikkelingen in de sectoren finance en legal gaan snel: fintech, cryptocurrency en blockchain, agile werken en online dienstverlening komen in oogverblindende snelheid op. Consumenten verwachten supersnelle - en steeds korter wordende - responstijden in de verwerking van hun gegevens. Tegelijkertijd kun je als financiële dienstverlener ook te maken hebben met zeer ingewikkelde legacy-systemen, uitgebreide compliancy en daarnaast ook met oude businessmodellen in een nieuw online jasje.

Kortom, er is sprake van grote impact bij slechte security én performance. Om risico's hier te kunnen afdekken heb je een partij nodig met kennis van zaken over de markt. Die zich niet laat afschrikken door complexiteit van systemen of de hoge eisen die gesteld worden aan een testproces. Bij team Finance van Computest ben je hiervoor aan het juiste adres. Ons team bevat security en performance specialisten die ervaringsdeskundigen zijn in de sector. Wij denken met je mee en ontzorgen zoveel mogelijk gedurende het hele proces, zodat jij je kan concentreren op vooruit lopen in de markt. Because you can count on us.

Finance-01.png

Team Finance & Legal

Heb je vragen? Mail of bel ons team dat is gespecialiseerd in de branches Finance en Legal.

>>

Nieuwe dienst voor de financiële sector

PSD2-beveiligingsconsult

In februari 2019 is Payment Service Directive 2 (PSD2), de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer, in werking getreden. De implementatie van PSD2 brengt nieuwe (technische) beveiligingsrisico’s met zich mee.

Wil je zeker weten of je PSD2-integratie op een veilige wijze geïmplementeerd is? Of ben je juist nog in de beginfase van PSD2-implementatie en wil je zorgen dat er al vroeg in het ontwikkelproces aandacht is voor beveiliging? Wij bieden nu een PSD2-beveiligingsconsult aan.

Finance-01.png

Team Finance & Legal

Heb je vragen? Mail of bel ons team dat is gespecialiseerd in de branches Finance en Legal.

>>
Wij delen onze kennis

Specialisten aan het woord

Lees meer
>>

Onze diensten in de financiële sector

De top 3

Vulnerability Assessment

Met een vulnerability assessment controleren we alle systemen in jouw organisatie op veel voorkomende zwakke plekken. Ook kijken we naar de gecompliceerde kwetsbaarheden waarvoor een hacker meer motivatie en kennis nodig heeft. Hierbij identificeren we bovendien ‘defence in depth’ items. Dit zijn maatregelen die je kunt treffen om te zorgen voor een hoger beveiligingsniveau.

Lees meer

Software Quality

Iedereen kent de irritatie van werken met software van matige kwaliteit. Computest helpt bedrijven om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de software die ze produceren, en geeft ontwikkelaars adviezen over hoe de kwaliteit verbeterd kan worden. Dit doen we middels diensten die op kwaliteit gericht zijn, maar ook middels specifieke diensten op het gebied van Performance, Security en Functional Test Automation.

Lees meer

Hybride dienst Marvin_

Marvin_ geeft je continu inzicht in hoe het met de security, beschikbaarheid en performance van je applicaties gesteld is. Door dagelijks een security-scan uit te voeren, en elke paar minuten de kritieke paden van je webapps te controleren op beschikbaarheid en responstijden, weet je ten allen tijde hoe het met je belangrijke applicaties gesteld is.

Lees meer
>>

Ervaring in de financiële sector

Klanten aan het woord
>>
Even voorstellen

Wie zijn wij?

>>

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op!

Follow us

Wil je ons volgen via social? Kies het platform van jouw voorkeur.

Op de hoogte

Wil je dat we je op de hoogte houden van leuke ontwikkelingen of events in finance & legal?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Direct contact?

Laat je nummer achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld