YOUR WORRIES, OUR PLAYGROUND.
>>

Softwarebedrijven & Ontwikkelpartijen

Als mede-IT'ers spreken we jouw taal en begrijpen we ook heel goed dat performance- en securitytesting niet bovenaan het boodschappenlijstje van een klant of een ontwikkelpartij staat. Zeker niet als je een concurrerend voorstel bij de klant neer moet leggen voor de bouw van een applicatie. Maar hoe waardevol is het om jouw klant een totaalpakket aan te bieden, of hen te kunnen attenderen op mogelijke gevolgen op het vlak van security en performance? Sterker nog de klant zal je waarschijnlijk dankbaar zijn voor het meedenken of zal van jou verwachten dat je de spullen getest oplevert.

Of je nu bouwt aan je eigen (SaaS)applicatie, mobile App of CMS of dat je in opdracht van een klant bouwt: wees je bewust van het feit dat security en performance de succesfactor van jouw creatie bepalen. En wij kunnen jou helpen om deze waarde tastbaar en meetbaar te maken - niet voor niks zijn wij een vertrouwd gezicht bij onze partners in software en gaan wij regelmatig hand in hand naar hun klanten om de kwaliteit van de software te borgen.

Je hoeft aan ons niet uit te leggen met welke issues je kampt als je een deadline te halen hebt of dat je geen sprints terug wil draaien in verband met gevonden kwetsbaarheden. Wij kunnen al van tevoren aangeven waar je developers op moeten letten en onze technisch specialisten kunnen hen helpen de kwaliteit van de code te verhogen. Natuurlijk snappen wij ook dat je security, performance en functionele testen zoveel mogelijk op wil nemen in de DevOps teams en deze wil integreren in je CI/CD.

IT-01.png

Team IT

Heb je vragen? Mail of bel ons team dat is gespecialiseerd in de IT sector.

>>

Quality Assurance in IT

Onze specialisten aan het woord
Meer lezen
>>

Toppers in IT

Onze bestsellers

Code quality review

Hoe staat het met de kwaliteit van je software? Met schaalbaarheid, beheersbaarheid, robuustheid van je architectuur? Wij helpen bedrijven om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de software die ze produceren. Wij geven ontwikkelaars daarnaast advies en training over hoe de kwaliteit verbeterd kan worden en hoe deze geborgd kan worden in de ontwikkel- en deploymentprocessen.

Ga naar deze dienst

Mobile App Security Test

Het ontwikkelen van mobiele apps is voor veel organisaties een kritische succesfactor. Er komt echter zeer specialistische kennis kijken en het is voor veel ontwikkelpartijen een uitdaging om kwalitatief goede apps te maken. EN aangezien apps vaak vaak gevoelige informatie verwerken zoals bedrijfsgegevens en persoonlijke data, mag de security hiervan niet worden overgeslagen. Wij kunnen je op verschillende manieren helpen om de beveiliging van jouw apps te verbeteren.

Ga naar deze dienst

Secure Development Training

Hoe zit het met de security kennis van jullie developers? Een externe partij inschakelen voor security testing is efficient en soms essentieel. Maar de ervaring leert dat juist bij IT-partijen de wens ligt om de kennis van hun developers ook bij te schaven, zodat de code die zij maken in de basis ook secure is. Met de secure development training van Computest zal de security awareness bij je developers significant toenemen.

Ga naar deze dienst
IT TAKES TWO TO TANGO.
>>
Business cases

Onze partners aan het woord

>>
Even voorstellen

Wie is Team IT?

>>

Tijd om je software naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact op!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Liever direct contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld