HOW ABOUT THE SECURITY OF THINGS?
>>

Smart Industry

Digitalisering is één van de belangrijkste factoren voor de groei van de Nederlandse maakindustrie. Ontwikkelingen in de automatisering en digitalisering van productieprocessen brengen natuurlijk ook veel winst mee: alles kan sneller, efficiënter, productiever en met jouw big data kan je ook nog eens business genereren. Het industriële speelveld wordt steeds complexer met het groeiende aantal devices, machines en SCADA/ICS systemen die gekoppeld worden aan elkaar en aan het internet. Hiermee wordt het aanvalsoppervlak voor hackers steeds groter, en voor jou als industriële onderneming wordt het steeds lastiger om hierin het overzicht te bewaren.

Onze - vaak internationale - klanten in smart industry waarderen onze meedenk-aanpak en onze continu ontwikkelende technische kunde. Wij begrijpen dat als het om security gaat het allemaal NU moet. Strakke deadlines en steeds strenger wordende internationale regelgeving zoals IEC-normen betekenen dat er geen speling mogelijk is. Specialistische kennis op het gebied van (industrial) IoT is key, met technisch specialisten uit een bedrijf dat een duidelijke visie heeft op het gebied van IoT, responsible disclosure en bewezen stappen heeft gezet in R&D op dit vlak. Kortom, een partij zoals Computest.

Team Smart Industry

Heb je vragen? Neem contact op met Team Smart Industry.

>>
Up to date

Onze specialisten delen hun kennis

Meer lezen
>>

Onze diensten in de sector

Bestsellers

Vulnerability assessment

Niet voor niets kiezen onze klanten steevast voor deze dienst. Ons kwetsbaarhedenonderzoek is alles behalve standaard. Samen met de klant nemen wij de scope en de risico's door om een test op maat samen te stellen. Het assessment kan ook verder worden afgestemd op specifieke richtlijnen van een audit om aan bepaalde normen te voldoen. Hierna gaan onze hackers aan de slag en na afloop wordt er een super handig en bruikbaar rapport opgeleverd, waarmee zowel management als de techneuten direct aan de slag kunnen.

ga naar de dienst

Pentest

Vaak weten onze klanten precies welke applicaties zij getest willen hebben en willen zij weten of het mogelijk is om hun systeem via deze applicaties binnen te dringen. Dan is de pentest - ook wel attack and penetration test genoemd - een voordelige en gedegen keuze. Door jarenlange ervaring kunnen wij jou helpen bij het afwegen van keuzes en risico's. Uiteraard adviseren wij jou hierbij, zodat je het maximale resultaat kan behalen uit de test. Een pentest is time-boxed, wat betekent dat het binnen een afgebakende tijd wordt uitgevoerd.

Ga naar de dienst

Security assessment intern bedrijfsnetwerk

In de industriële sector heb je te maken met hele fabriekshallen en productieprocessen die "aan het internet hangen" en vaak zitten deze smart devices op hetzelfde netwerk aangesloten als de bedrijfskritische systemen. Gevoelige informatie en persoonlijke gegevens kunnen daardoor ongemerkt kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen via de vele apparaten en aansluitingen. Met deze dienst brengen we deze systemen in kaart en testen onze security specialisten of en hoe deze zijn binnen te dringen.

Ga naar de dienst
IMPOSSIBLE? TRY ME.
>>

Onze klanten aan het woord

Case studies
>>
Even voorstellen

Wie is Team Smart Industry?

>>

Stay in touch

Vragen? Wij helpen graag!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Liever direct contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld