WE NEVER SWITCH OFF.
>>

Computest Security Assurance

Een compleet pakket aan securitydiensten waarmee jouw organisatie ieder jaar de juiste preventieve maatregelen neemt tegen cybercrime.

  • Wie kun je bellen bij een security vraag of incident?
  • Hoe voorkom je onvoorziene security kosten?
  • Hebben jouw medewerkers de juiste security kennis?
  • Is jouw bedrijf audit en compliance ready?
Logo Security Assurance.jpg
>>

Onze security oplossing voor bedrijven

Security Assurance

Met Computest Security Assurance heb je de garantie om continu in te kunnen spelen op de laatste cybersecurity ontwikkelingen. Het zorgt ook voor grip op compliancy door het security en compliancy dashboard met alle kwetsbaarheden, de audit trail en periodieke rapportage functionaliteiten in de tool Marvin_ die je met Computest Security Assurance tot je beschikking hebt.

Computest is compliant aan ISO27001, ISO9001 en NEN7510.

Computest Security

Bel of mail ons als je meer wilt weten.

Fixed fee per maand

De securitymaatregelen voor jouw bedrijf worden vooraf bepaald. De kosten kunnen we hierdoor spreiden over een jaar. Een vast bedrag per maand en geen eenmalige kosten.

Onbeperkt aantal consults

Jouw security specialist bij Computest is onbeperkt bereikbaar. Bij kwetsbaarheden of incidenten kunnen we kosteloos opschalen naar een team van 35 specialisten.

Compliance ready

Een duidelijk securityplan is belangrijk. Door de dagelijkse security scan, triage door onze security specialist en maandelijkse rapportage ben jij compliance en audit-ready.

>>

Wat krijg je standaard bij Computest Security Assurance?

Compleet pakket aan securitydiensten
Compleet basispakket
>>

De preventieve maatregelen op een rij

Cyberveilig met deze diensten

1. Intake + Risk Assessment

Computest Security Assurance start altijd met een uitgebreide intake en Risk Assessment door onze security specialisten. Zij nemen de tijd om jouw organisatie en de bijbehorende security vraagstukken door te nemen. Er wordt geïnventariseerd of het pakket aan preventieve diensten aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Intake en Risk Assesment.png
Pentest.png

2. Pentest (black + grey box)

Met behulp van een jaarlijkse pentest, uitgevoerd door een ervaren security specialist, krijg je antwoord op de vraag: kunnen kwaadwillenden mijn applicatie of organisatie via het internet benaderen, en zo ja welke risico's lopen we dan? Middels het uitgebreide rapport met conclusies en aanbevelingen en de toelichting van onze hackers kan jij snel aan de slag met het verbeteren van de security van je applicatie.

3. Onbeperkt contact met security specialist

Je hebt altijd een gecertificeerde en ervaren kennispartner als sparringspartner tot je beschikking. Onbeperkt contact met jouw persoonlijke security specialist aan wie je al je security vraagstukken voor kunt leggen en die jou proactief benadert bij kwetsbaarheden. Bovendien kunnen we opschalen naar een team van 35 Computest security specialisten wanneer dat noodzakelijk is.

Contact met hacker.png
Management Awareness Sessie.png

4. Managementsessies op locatie

Na het uitvoeren van securitytesten en ieder halfjaar plannen we een afspraak om bevindingen en resultaten met jullie management door te nemen. Hierdoor blijft security top of mind binnen de organisatie, houden we de lijntjes kort en kan er ook door het management altijd gespard worden met jullie Computest security specialist.

5. Marvin_ Vulnerability Scanning

Door een dagelijkse security scan op je IT-infrastructuur middels Marvin_ en de triage die iedere dag wordt gedaan door je persoonlijke security specialist bij Computest, krijg je grip op de security van de IT-infrastructuur en word je meteen gealarmeerd bij kwetsbaarheden die aandacht vereisen. Marvin_ bevat bovendien een overzichtelijk security en compliancy dashboard met alle kwetsbaarheden, inzicht in de status en resultaten van genomen maatregelen, audit trail en periodieke rapportage functionaliteit.

Marvin.png
Trainingen.png

6. Computest Academy

Met een Security Awareness sessie voor jouw organisatie én een tweedaagse technische security training verzorgd door een van onze hackers til je de security maturity van jouw organisatie naar een hoger niveau. Samen bouwen we hiermee aan een steeds veiligere omgeving en aan de security kennis binnen jouw organisatie.>>

Waarom kiezen voor Computest Security Assurance?

De belangrijkste voordelen

1. Geen twijfel meer over de cybersecurity aanpak

Wij nemen de planning en coördinatie van securityactiviteiten uit handen. Een vast security specialist om op terug te vallen en proactieve benadering bij kwetsbaarheden. De Computest security specialist kent jouw organisatie en weet daardoor hoe en wanneer opschaling noodzakelijk is.

2. Compliance wordt een piece of cake

Compliancy aantonen wordt makkelijk met een security portal, dagelijkse triage door een vaste security specialist én een compliance en security dashboard voor stakeholders. Alle resultaten, kwetsbaarheden en duur van het oplossen ervan worden overzichtelijk bijgehouden.

3. Security maturity naar een hoger niveau

Security wordt vanaf het begin in jouw ontwikkelproces geborgd (DevSecOps). Je krijgt toegang tot Computest Academy: jouw developers worden getraind door onze hackers in secure development en security in DevOps. Kwaliteitsgedreven security aanpak in plaats van budgetgedreven.

>>

Meer informatie over Computest Security Assurance?

Neem contact op!

Meer updates van ons?

Kies je favoriete platform en volg ons daar.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze diensten?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Wil je direct gebeld worden?

Vul je naam en nummer in en we zorgen dat je zo snel mogelijk wordt gebeld.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld