>>
19-november-2020, min. leestijd

Computest introduceert training voor test automation tool FitNesse

De gebruikersgroep van FitNesse met HSAC fixtures groeit nog steeds, maar ik kom niet toe aan de ontwikkeling van een goede tutorial. Ik ben heel blij dat Computest in dit gat is gesprongen.

Fried Hoeben. Maintainer van hsac-fitnesse-fixtures

FitNesse wordt nog steeds vaak gebruikt voor acceptatietests en bij Computest zien we dat de vraag naar kennis over deze tool blijft komen. Een uitgebreide quickstart of tutorial ontbreekt echter. Daarom hebben we goed nieuws voor je, want je kunt vanaf nu een FitNesse-training volgen bij Computest. Wij hebben twee varianten ontwikkeld; een online training die je geheel zelfstandig kunt volgen en een klassikale training waarbij onze specialisten de training verzorgen. Aan ieder de keuze.

Dus heb je altijd al willen weten hoe je zelf testautomation kunt opzetten met de populaire testtool FitNesse? Kies de trainingsvorm die het beste bij jou past.

Online Training FitNesse op Medium.com

medium.png

Om zelf direct aan de slag te kunnen met FitNesse hebben enkele Computest specialisten een zeer uitgebreide training ontwikkeld en deze gepubliceerd op Medium.com. In zeven verschillende hoofdstukken leer je stapsgewijs hoe je met FitNesse aan de slag kunt. Interesse? hier kun je de tutorial vinden https://medium.com/computest.

Klassikale FitNesse training

Omdat er ook mensen zijn die de voorkeur geven aan een klassikale training hebben wij deze ook ontwikkeld. Deze training wordt gegeven door Computest-experts die dagelijks bezig zijn met testautomatisering. Trainers beschikken allemaal over HBO/Universitair werk- en denkniveau. We geven de trainingen in principe bij Computest, maar ook incompany-trainingen zijn mogelijk. Per training laten we maximaal tien deelnemers toe om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Neem voor meer informatie over de kosten en de trainingsdata contact op met Computest of schrijf je hier direct in.

Wat leer je in beide trainingen?

Deelnemers leren onder andere wat de voor- en nadelen zijn van FitNesse, hoe ze de tool moeten installeren en hoe ze hun eerste testproject kunnen opzetten. Ook best practices en handige tips & tricks van Computest komen uiteraard aan bod.

Computest Academy

Heb je interesse in een specifieke training? Of wil je meer info?

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld