>>
29-augustus-2022, min. leestijd

Computest DevOps gaat samen met CloseSure

Samenvoeging activiteiten en verbreding dienstverlening zorgt voor leidende positie in DevOps

Computest DevOps gaat samen met CloseSure, dienstverlener op het gebied van data- en test engineering. Met deze uitbreiding ontstaat een bedrijf met ruim 300 medewerkers. Klanten kunnen dankzij de krachtenbundeling van Computest DevOps en CloseSure gebruik maken van een breder dienstenportfolio en nog meer hoogwaardige technische expertise. Bovendien profiteren zij van de sterke regionale aanwezigheid die CloseSure met vijf kantoren in Nederland heeft. Voor medewerkers betekent het samengaan onder meer dat zij zich op verschillende gebieden verder kunnen ontwikkelen en groeien.

In april werd SYSQA, dienstverlener op het gebied van software testen en quality assurance, al onderdeel van Computest Devops. Door de fusie met CloseSure wordt de positie van het bedrijf als leidende DevOps-specialist versterkt.

“Met diepgaande expertise in testautomatisering en data engineering voegt CloseSure veel waarde en slagkracht toe aan onze organisatie”, zegt Hartger Ruijs, CEO en oprichter van Computest DevOps. “Daarnaast kunnen we dankzij de ervaring die zij hebben met dataprojecten nieuwe proposities ontwikkelen. Ook het feit dat CloseSure regionaal zeer sterk is vertegenwoordigd - wat prettig is voor klanten en (potentiële) medewerkers - maakt het heel interessant om samen verder te gaan. Maar misschien wel de belangrijkste drijfveer en succesfactor voor deze krachtenbundeling is onze gedeelde visie op medewerkers: bij zowel Computest DevOps als CloseSure staan blije collega’s centraal bij alles wat we doen.”

Mogelijkheden voor ontwikkeling en omscholing

Door integratie met CloseSure worden zo’n 50 data engineers en 50 testspecialisten met specifieke kennis toegevoegd aan het team van Computest DevOps. Hiermee ontstaan interessante mogelijkheden voor alle medewerkers om zich verder te ontwikkelen, nieuwe tools eigen te maken of om zich zelfs om te scholen tot data engineer of DevOps-specialist. Doordat de vijf kantoren van CloseSure operationeel blijven, kunnen medewerkers bovendien in hun eigen regio blijven werken en kan de gehele organisatie eenvoudiger talent uit het hele land aan zich binden.

We vullen elkaar goed aan op verschillende inhoudelijke en zakelijke gebieden. En ook op cultureel vlak en qua mensgerichtheid is er een hele goede match.

Hans Ruesink, Algemeen Directeur van CloseSure

Hans Ruesink, Algemeen Directeur van CloseSure: “De fusie met Computest DevOps betekent dat we een nieuwe impuls kunnen geven aan onze ambities en groei. We hebben met verschillende partijen gesproken om samen verder te gaan, maar Computest DevOps was duidelijk de meest aantrekkelijke partij. We vullen elkaar goed aan op verschillende inhoudelijke en zakelijke gebieden. En ook op cultureel vlak en qua mensgerichtheid is er een hele goede match. Dit zorgt voor een stevig fundament. Ik zie onze gezamenlijke toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Ruesink zal de rol van Algemeen Directeur gaan vervullen en wordt onderdeel van het bestuur van de nieuw te vormen organisatie. CloseSure blijft vooralsnog onder eigen naam opereren. De komende maanden richt een integratieteam met leden uit beide bedrijven zich op het samenvoegen van de organisaties.


Over Computest

Computest Group is opgericht in 2005 en is specialist in DevOps en Cybersecurity. Het bestaat uit twee divisies: Computest Security en Computest DevOps. Computest Security biedt klanten onafhankelijk advies & uitvoering op het vlak van risicomanagement, continue preventieve security, performance, informatiebeveiliging en governance control. Computest DevOps biedt alle mogelijke rollen en specialisaties binnen DevOps aan, inclusief testautomatisering. Hiermee worden organisaties naar een hoger volwassenheidsniveau in DevOps begeleid. Computest telt circa 300 specialisten en is gevestigd in Zoetermeer. Meer informatie: http://www.computest.nl/.

Over CloseSure

CloseSure is een innovatief ICT-bedrijf met een uitstekende reputatie en levert diensten en solutions op het gebied van data en testen. Het bedrijf is In 2008 opgericht en werkt vanuit vijf regio’s voor haar klanten. Vanuit deze regio’s helpen de ruim 100 specialisten van CloseSure klanten met testautomatisering, BI-oplossingen, datawarehousing, data-testen en onafhankelijk consultancy advies. Meer informatie: https://closesure.nl/

Meer informatie

CloseSure & Computest DevOps
Kim ten Brink
k.tenbrink@computest.nl
t. 06 111 69 413

ItsaRep
PR & Communicatie - Chantal Schepers
e. chantal@itsarep.nl
t. 06 235 099 23

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld