WE NEVER SWITCH OFF.
>>

E-commerce & Retail

Snel, sneller, snelst. In e-commerce en retail telt elke milliseconde en kun je je geen downtime permitteren. Ontwikkelingen in de richting van omnichannel, payments en POS systemen volgen elkaar op in een duizelingwekkend tempo en als commerciële partij wil je geen enkele kans mislopen. Daarnaast heb je ook nog eens te maken met seizoens- en campagnegebonden piekmomenten die het maximale vergen op het gebied van performance, zoals Black Friday, feestdagen of die boven verwachting succesvolle multimediacampagne. De klant vindt het 100% de verantwoordelijkheid van de retailer om zorg te dragen voor de veiligheid van klanten en zijn of haar persoonsgegevens.

Of het nu gaat om de codekwaliteit van je (outsourced) developers, de risico's van gekoppelde (smart) devices aan je infrastructuur, de kans op manipulatie van je applicaties (hackers shoppen ook online en houden van een spelletje, zeker als ze de winkans in hun voordeel kunnen sturen) of om phishing: cybersecurity is van groot belang.

Met Computest als testpartij heb je te maken met een partner die met je meedenkt, met wie je snel kunt schakelen en die jou helpt prioriteiten te stellen en een duidelijk plan te maken en uit te voeren: op welk gebied van software kwaliteit jouw vraag ook ligt.

Retail-01.png

Contact team E-commerce & Retail

Heb je vragen? Neem contact op met Team E-commerce & Retail

>>
Up to date

Onze specialisten delen hun kennis

Meer lezen
>>

De meest gekozen diensten in E-commerce & Retail

Onze beststellers

Performance Test

Dé generale repetitie van een specifiek piekmoment: of het nu gaat om Black Friday, de feestdagen of het checken van je oudejaarslot. Op dat cruciale moment kun je je écht niet permitteren dat je systeem onbereikbaar is door overbelasting. Wij bootsen vooraf jouw specifieke piekmoment na door het realistisch simuleren van het verwachte gebruik. Samen met onze technische performance specialist leggen we duidelijk en objectief vast waar de bottleneck(s) zit(ten) en hoe je deze kan aanpakken. Op deze manier kun jij optimaal genieten van je razend succesvolle campagne!

Ja! Maar hoe dan?

Vulnerability Assessment

Wil jij weten hoe veilig bijvoorbeeld jouw webshop is en of de betalings-gegevens en/of persoonsgegevens van je klanten optimaal beschermd zijn tegen cybercriminelen? Of wil je bijvoorbeeld weten of je site, app of game op andere manieren te manipuleren is? In retail en e-commerce zijn de aanvals-oppervlakken vaak groot evenals de potentiële verliezen. Met dit kwetsbaarhedenonderzoek bepalen we samen met een security specialist waar de grootste risico's liggen en onderzoeken wij het aanvalsoppervlak op kwetsbaarheden.

Dit wil ik ook

Mobile App Security

Of klanten nu online winkelen via een app of je een loyaliteitsprogramma op deze manier aanbiedt, apps hebben hun sporen bewezen in retail. Het hebben van een goedwerkende en veilige app is van groot belang geworden. Met deze security test nemen we - het liefst op locatie - samen met de programmeur of architect de code van de app door. We denken mee over de architectuur, identificeren eventuele zwakke plekken en geven direct advies om zo de beveiliging van je app naar een hoger niveau te tillen. Vaak is deze test binnen één dag afgerond, zodat jij meteen weer verder kunt.

Oh en deze ook
BETTER. FASTER. SAFER.
>>

Onze klanten aan het woord

Case studies
>>
Even voorstellen

Wie is Team E-commerce & Retail?

>>

Stay in touch

Vragen? Wij helpen je graag!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Kassakoopje

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Liever persoonlijk contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld