FROM POINT A TO POINT B. WE'LL TEST EVERYTHING IN BETWEEN.
>>

Transport & Logistiek

Personenvervoer

Reizigers willen een comfortabel en zorgeloos reizen. Fysiek, maar zeker ook digitaal. Tijdens sneeuw, storm of andere incidenten worden websites en apps mas- saal bezocht en juist dan moeten de systemen beschikbaar blijven. Systemen bevatten daarnaast veel persoonsinformatie en betalingsgegevens. Je wilt deze systemen beschermen tegen cyberaanvallen zodat reizigers erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens in goede handen zijn. Uiteraard wil je compliant zijn aan de GDPR wetgeving.

Cargo

Digitalisering brengt kansen voor logistieke bedrijven op het gebied van efficiëntie, kostenbesparingen en de kwaliteit van dienstverlening. Systemen worden gekoppeld zodat er continu real-time informatie beschikbaar is over vracht en leveringen. De afhankelijkheid van systemen wordt ook groter. Planning en tijdigheid zijn key, het is dan ook belangrijk dat systemen altijd snel en beschikbaar zijn. Door de vele koppelingen met externe partijen en de waardevolle informatie is het belangrijk om security maatregelingen te treffen. Immers, ook in de logistiek ben je zo sterk als de zwakste schakel.

Transport-01.png

Team Transport & Logistiek

Wil je meer weten over onze werkzaamheden in jouw sector? Neem contact met ons op.

>>

Onze diensten in de sector

De top 3

Computest levert Quality Assurance diensten binnen drie domeinen: Performance, Security en Functional.

Binnen Transport & Logistiek zijn de meest geleverde diensten:

1. Security Advies

Logistieke bedrijven zijn zich meer bewust van securityrisico’s en gaan zich beter beschermen. Het volwassenheidsniveau verschilt sterk per bedrijf. Onze consultants helpen organisaties bij het opstarten van security: Wat zijn onze risico’s en waar beginnen we? Meer volwassen organisaties helpen wij bijvoorbeeld bij het integreren van security in DevOps omgevingen.

Ga naar deze dienst

2. Vulnerability Assessment

Systemen in de transport & logistiek zijn vaak gekoppeld en bevatten waardevolle informatie over cargo, betalingen en persoonsgegevens. Een cyberaanval heeft directe impact op je operatie en compliance. Met een vulnerability assessment worden kwetsbaarheden geïdentificeerd en ontvang je advies hoe je je systemen beter kan beveiligen.

Ga naar deze dienst

3. Security Trainingen

Bij havenbedrijven, vliegvelden en OV-bedrijven is er veel vraag naar security trainingen. Veelal ontwikkelen en beheren zij (een deel van) eigen software en de achterliggende systemen. Zij beseffen dat veilige systemen beginnen bij veilige code en security awareness. Ontwikkelaars, beheerders en testers laten zij trainen op gebied van secure development en securitytesten.

Ga naar deze dienst
>>

Security en performance in Transport

Onze specialisten aan het woord
Ga naar ons blog
>>

Business cases

Onze klanten aan het woord
>>
Even voorstellen

Wie is Team Transport?

>>

Bakkie doen met Bianca?

Ja graag!

Follow us

Wil je ons volgen via social? Kies het platform van jouw voorkeur

Op de hoogte

Wil je dat we je op de hoogte houden van leuke ontwikkelingen of events in transport?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Direct contact?

Laat je nummer achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld